28 Ekim 2010 Perşembe

AİDİYET, ÖNGÖRÜSÜZLÜK, KALABALIK, YALNIZLIK, ÖNCELİK, BEKLENTİ, KARIŞIKLIK,……HAYAT ?



Olmak istemediğim yerlerde, olmak istemediğim saatlerdeyim bir süredir..Hiç hissetmediğim kadar bıkkın, isteksiz, hatta genel ruh halimin tersine çelişkisizim.Ne istediğimi ve istemediğimi bilmekte ve fakat engellenmelerdeyim. Konuya astrolojik:) yaklaşmak gerekirse, içimdeki koçun kaçarak uzaklaş dediği ve fakat başağın sabır gösterdiği bir dönemdeyim. Yabancılaşmaktayım sıkça her türlü ana ve hiç umulmadık anlara da yakınlaşmaktayım, gene bir anda..

Garip şeyleri sever oldum..Yağmuru mesela..Işık benim için herşeyken bu yağmur aşkı da nereden çıktı..? Bıraksalar sanki o pis pis yağan yağmurda saatlerce yürüyeceğim. Belki yeşilliklere özlemimdir bu..O da benim içimdeki aydınlıktır. Bir kapı arıyordur kendine yeniden aydınlatabilmek için etrafı..Evde duramayan ben, bıraksalar günlerce elimde bir kitap ya da onlarca film eşliğinde sakince hareketsiz duracağım.Fırtına öncesi bir haldeyim, nelerin yok olacağını bilmiyorum. Yok etmek istemediklerimin de bu fırtınaya kapılmasından korkmuyor da değilim. Bu nedenle tüm sevdiklerim bağışlayın.. Şarj olmalıyım biraz..Nerede, kimle, kimlerle, olmak istiyorsam orada olmalıyım.. Bazen hiçbir yerde.. Bazen kendi tercih ettiğim bir kalabalığın içinde..Ama olmak zorunda olmamalıyım bir yerde.Nedenini ne size ne kendime anlatmamalıyım en önemlisi.. Sadece olmalı ya olmamalıyım. Bağlılık duygumun tüm gelişmişliğine rağmen çözülmeliyim bir süreliğine. Kendimce dingin olduğum yerlerde olmalıyım.

Bu ofis saçmalıklarını hele hiç yaşamamalıyım. Resmi tatilde, herkes başka yerde olmak isterken burada olmama sebep olan şeyleri şu sıra çok irdelememeliyim.Bu konuyla kendimi daha fazla yormamalıyım..Sabrımı, tahammülümü burada bırakıp, daha değerli olanlardan çalmamalıyım en önemlisi..İşte bunu yapmamak için çözülmeliyim belki de..

Bazı dönemler kritiktir, dönemeçtir, hisseder insan..En çok özgür olmalıdır işte o dönemlerinde..Nerede özgür hissediyorsa orada olmalıdır ya da..

Kuşkusuz ki sevgiyle;
ama bana azıcık müsaade…

P.S-Matrix

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder